NATRADA: BETAALBAAR BIOLOGISCH

 

 

Natrada levert uitstekende biologische wijn uit heel Europa. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe unieke wijnen, zowel op beurzen als in de wijnregio’s zelf. Dankzij ons directe contact met wijnboeren weten we alles van onze wijnen. Zo garanderen wij een eerlijke prijs en goede kwaliteit.

 

Wij voeren een betaalbaar assortiment biologische wijnen. Meerdere malen bekroond door De Omfietswijngids, De Grote Hamersma en Perswijn magazine. Al onze wijnen zijn Skal-gecertificeerd en worden objectief geproefd door vinologen, waardoor goede kwaliteit altijd is gegarandeerd en wordt gewaarborgd. Natrada is uw ervaren wijnspecialist.

DRAGORA TINTO ROOD

De Dragora Tinto Rood is een licht aardse biologische wijn, met het aroma van kersen, kruiden en bosbessen. Fris in de smaak, ook rijp en licht gestructureerd met een aangename afdronk.

Biologische wijn en geschikt voor veganisten

 
Bijzonderheden
Druiven: Tempranillo, Cabernet Sauvignon
Smaak: Soepel en Fruitig
Perfect bij: Pasta, barbecue, eenvoudige maaltijden
Herkomst: Castilië-La Mancha / Spanje
Inhoud: 750ml

 

Nicolaas Klei
Omfietswijngids 2016

Je zou gerust kunnen beweren dat Nicolaas Klei Nederland wijn heeft leren drinken. Toch is de gids van Klei ook dit jaar weer onmisbaar: nog altijd staan er schreeuwerige, naar zuurtjes smakende weggietwijnen in het schap, of veel te dure, quasi-sjieke, en heel veel suffe wijnen. Om het kaf van het koren te scheiden is Klei wederom zijn kelder in gedoken, waar hij vele honderden wijnen heeft geproefd. Hij doet hiervan verslag in zijn even nuttige als onderhoudende notities, waarover Sylvia Witteman zich liet ontvallen: ‘Opwindend, op het erotische af.’