Kleinstesoepfabriek ontwikkelt en produceert soepen.
Volle, smakelijke en avontuurlijke soepen, geïnspireerd door verre landen en bereid volgens traditionele ambachtelijke productiemethodes. De Kleinstesoepfabriek biedt een culinaire wereldreis, af te leggen met de tong.

Soep is een mondiaal gegeven. Overal en in elke laag van de bevolking eten mensen soep. Soep geeft kracht, soep geeft troost, soep geneest en soep verbroedert. Een prachtig product waar we op een verantwoorde manier mee willen omgaan.Bij Kleinstesoepfabriek staat het slow cooking principe aan de basis van producten. Voor de verschillende soepen en bouillons staan of botten, beenderen en/ of groenten urenlang te pruttelen, tot een krachtige bouillon ontstaan is. Alles wat daar vervolgens aan wordt toegevoegd is enkel biologisch en natuurlijk. Net als vroeger bij grootmoeder thuis!

Door middel van samenwerkingsverbanden met betrouwbare producenten (zoals biologische boer Arkema uit Noordbroek, en Do-it Barneveld ), is de Kleinstesoepfabriek immer verzekerd van goudeerlijke producten. Voor de exotische soepen speurt KSF-oprichter Michel Jansen de wereld af. Tijdens zijn zoektochten ontdekte hij onder meer Indiase dahls, Italiaanse ribollita, Turkse tarhana (gefermenteerde tomatenyoghurtsoep), Palestijnse olijfoliesoep en Mexicaanse mole en nam ze mee naar huis.