REVITALISERENDE VOEDING
Royal Jelly wordt in de volksmond ook wel Koninginnegelei genoemd. Royal Jelly is een melkachtige substantie die door de jonge voedsters (werkbijen) wordt uitgescheiden en is de exclusieve voeding van de koningin gedurende heel haar leven. Royal Jelly is bijzonder rijk aan vitamines, mineralen, aminozuren, enzymen en sporenelementen. Royal Jelly werkt sterk revitaliserend op het menselijk lichaam en wordt om die reden dan ook aanbevolen bij herstel na ziekte, voor kinderen in de groei, bij vermoeidheid, bij zware geestelijke en lichamelijke inspanning (sporters) en bij ouderdomsverschijnselen.

VERSTERKENDE WORTEL
Ginseng wordt in Azië al duizenden jaren gecultiveerd en staat bekend om zijn stimulerende en versterkende eigenschappen. Het wordt gezien als een weldadig tonicum bij vermoeidheid en verlies aan vitaliteit.

NATUURLIJKE VITAMINE C

De Acerola bes is een fruitsoort die bijzonder rijk is aan vitamine C en tevens een bron van krachtige antioxidanten is.

NATUURLIJK AFWEERSYSTEEM
Propolis is een harsachtige substantie die geproduceerd wordt door de werkbijen om hun volk te beschermen. Propolis verhoogt de weerstand van het organisme en bevordert het natuurlijke afweersysteem.

ARKO ROYAL DRINKAMPULLEN

  • Biologisch voedingssupplement
  • Handige toedieningsvorm
  • Aansterkingskuur voor volwassenen en kinderen
  • Revitaliteitskuur voor volwassenen en sporters
  • Gecertificeerde producten (Ecocert)
  • Natuurlijke aroma’s
  • Hoeft niet in de koelkast te worden bewaard
  • Zonder alcohol, kleurstoffen en conserveermiddelen

ARKO ROYAL Dynergie

 

20 DAAGSE REVITALITEITSKUUR

ARKO ROYAL Dynergie is een biologisch voedingssupplement dat bestaat uit een cocktail van Ginseng, Royal Jelly, Acerola en Propolis. ARKO ROYAL Dynergie drinkampullen zijn bijzonder geschikt als herstelkuur voor sportbeoefenaars. Het lichaam zal sneller herstellen na een training of wedstrijd en het uithoudingsvermogen zal verbeteren. ARKO ROYAL Dynergie is een waanzinnige energiebooster voor volwassenen en ouderen die lusteloos of vermoeid zijn. Word ook opnieuw fit met ARKO ROYAL Dynergie.

GEBRUIKSAANWIJZING
Neem ’s ochtends bij het ontbijt 1 ARKO ROYAL Dynergie drinkampul. De inhoud puur opdrinken of verdunnen in een glas water of vruchtensap. De 20 daagse kuur mag indien gewenst meerdere malen per jaar worden herhaald.

 

ARKO ROYAL 1500 mg

 

20 DAAGSE AANSTERKINGSKUUR

ARKO ROYAL 1500 mg is een biologisch voedingssupplement met een heerlijke sinaasappel-honingsmaak.
ARKO ROYAL drinkampullen versnellen het herstel na ziekte, versterken de weerstand en beschermen bij veroudering. ARKO ROYAL is bijzonder rijk aan vitamines, mineralen, aminozuren, enzymen en sporenelementen. ARKO ROYAL is de ideale aanvulling op een gevarieerde en evenwichtige voeding voor volwassenen.

GEBRUIKSAANWIJZING
Neem ’s ochtends bij het ontbijt 1 ARKO ROYAL drinkampul. De inhoud puur opdrinken of verdunnen in een glas water of vruchtensap. De 20 daagse kuur mag indien gewenst meerdere malen per jaar worden herhaald.

ARKO ROYAL Junior 500 mg

 

10 DAAGSE AANSTERKINGSKUUR

ARKO ROYAL Junior 500 mg is een biologisch voedingssupplement met een heerlijke appel-aardbeiensmaak. De ARKO ROYAL drinkampullen Junior versnellen het herstel van het kind na ziekte en zijn tevens bijzonder geschikt voor elk kind dat in de groei is. ARKO ROYAL Junior is bijzonder rijk aan vitamines, mineralen, aminozuren, enzymen en sporenelementen. ARKO ROYAL Junior is de ideale aanvulling op een gevarieerde en evenwichtige voeding voor kinderen vanaf 3 jaar.

GEBRUIKSAANWIJZING
Neem ’s ochtends bij het ontbijt 1 ARKO ROYAL Junior drinkampul. De inhoud puur opdrinken of verdunnen in een glas water of vruchtensap. De 10 daagse kuur mag indien gewenst meerdere malen per jaar worden herhaald.