Omdat uw huid niets vergeet

Zonbescherming wordt steeds belangrijker !

Urtizon zonnecrème en zonnespray: voor de (zon)gevoelige huid vóór, tijdens en na het zonnen

Als u ook wel eens met een jaloerse blik naar al die mensen kijkt die blijkbaar probleemloos mooi bruin worden, behoort u wellicht ook tot de groep mensen met een gevoelig huidtype die niet zo lang in de zon kan zitten. Natuurlijk kunt u in de schaduw blijven, maar dat is minder prettig. Voor bijvoorbeeld kleine kinderen met hun tere en gevoelige huid is dit bijna onmogelijk! Zij doen niets liever dan spelen op het strand en in de zon. Met Urtizon kunt u op een verstandige manier de zon in. De Urtizon Sun Protection productlijn bestaat uit vier producten:

 

 


Vooral op gedeeltes waar de huid dun is en waar beenderen direct onder de oppervlakte voorkomen (neus, oogleden, oorschelpen, jukbeenderen, nek, scheenbenen en wreven) is het aan te raden de sunblocker te gebruiken.

Urtizon Zonnecrème en -spray bevatten vele natuurlijke ingrediënten en heeft zowel een UVA als een UVB filter, wat voor mensen met een zongevoelige huid erg belangrijk is tegenwoordig. Na het zonnen ondersteunt de Urtizon After Sun spray het herstellend vermogen van de huid. Het verzacht, ontspant en verkoelt uw huid. Ze bevatten bestanddelen die een positieve invloed hebben op de gevolgen van het ouder worden van de huid. Urtizon Zonnecrème, Zonnespray en After Sun spray laten zich gemakkelijk aanbrengen en worden snel opgenomen door uw huid zonder een vettig laagje achter te laten.

 

Urtizon gebruiksadvies

Baby's en jonge kinderen niet blootstellen aan de directe zon. Voor het zonnen royaal aanbrengen en regelmatig opnieuw aanbrengen. Overmatige blootstelling aan zonlicht is gevaarlijk voor de gezondheid.