Teek Away

Wapiti Teek Away, tekenwerende huidolie!

 

Gaat men met de blote huid de natuur in dan
is het verstandig om deze in te smeren met een natuurlijk tekenwerend middel. Teken hebben geen oren en ogen maar wel een heel gevoelig reukorgaan. Ze hebben een grote afkeer van de geur van bepaalde plantaardige oliën. Wapiti Teek Away is een tekenwerende huidolie op basis van etherische oliën. Natuurlijke oliën van o.a. pepermunt, lavendel en eucalyptus verspreiden geuren die teken afweren. Ook de toevoeging van geraniumolie en citroenolie ondersteunen de werking om de teek op afstand te houden. Wapiti Teek Away is geschikt voor alle leeftijden. De toegepaste oliën zijn volkomen onschadelijk voor kinderen, volwassenen en het milieu. Voor optimale werking het insmeren na 2 à 3 uur herhalen. De olie is gemakkelijk te doseren met de handige sprayflacon.

 

De merknaam Wapiti heeft haar oorsprong gevonden in de symboliek van het edelhert Wapiti dat staat voor kracht, uithoudingsvermogen, volharding en een lang en rijk leven. Wapiti`s komen veelal voor in de vrije natuur van de Rocky Mountains in Canada. Het prachtige grote gewei staat als symbool van kracht en natuur afgebeeld in het logo van Wapiti natuurproducten.

Wapiti natuurproducten zijn samengesteld uit actieve ingrediënten, die hun oorsprong vinden in de natuur. Deze natuurlijke voedingssupplementen worden gekenmerkt door hun gestandaardiseerde samenstelling en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Onder leiding van een team van deskundige specialisten, waaronder ervaren industriële farmaceuten, worden tijdens de productie voortdurend strenge procescontroles uitgevoerd. Daarbij worden de huidige GMP & HACCP richtlijnen nauwgezet opgevolgd. Veel researchwerk wordt verricht met het oog op het ontwikkelen van nieuwe Wapiti natuurproducten, die met succes kunnen worden of reeds zijn toegevoegd aan het leveringsprogramma. Middels het overzicht van het totale Wapiti assortiment is per product uitgebreide informatie beschikbaar.

Alle Wapiti producten zijn glutenvrij.