Bij Royal Green geloven we dat er één manier is om gezond te genieten van het leven: de natuurlijke manier! We gebruiken alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Altijd puur natuur, veilig en indien mogelijk gecertificeerd biologisch. Biologische ingrediënten zijn een geschenk van de natuur en wij van Royal Green zijn gepassioneerd om deze Wijsheid van de Natuur te leveren. We zorgen goed voor onze schitterende planeet en ondersteunen biologische boerderijen en duurzame landbouw over de hele wereld. Dus geniet van het leven en blijf gezond!

100% BIOLOGISCHE MULTI - nieuw
Royal Green Mini Caps Multi levert alle vitaminen en mineralen in 100% gecertificeerd biologische vorm. Een unieke prestatie waar we enorm trots op zijn. Gemaakt door Moeder Natuur, vrij van synthetische ingredienten, suiker, vulstoffen en zoet- of smaakstoffen. Geschikt voor kinderen !

Is uw multi echt natuurlijk?
Ook op zoek naar een echt natuurlijke multi? Controleer dan of uw multi vrij is van: ascorbinezuur, retinol palmitate, calcium carbonaat, cyanocobalamine, magnesium oxide, citraten, titaan dioxide etc. Veel merken worden verkocht als 'natuurlijk' terwijl ze dit helemaal niet zijn! Controleer dus goed het etiket op deze stoffen want dit zijn allemaal voorbeelden van geisoleerde vitaminen & mineralen en hebben niets meer met de natuur te maken.

SKALL erkend
Royal Green Mini Caps Multi draagt met trots het groene BIO label, erkend door SKALL. Dit geeft de garantie dat de formulering volledig bestaat uit gecertificeerd biologische ingredienten. Dus voor iedereen die een natuurlijke multi wilt: Mini Caps Multi