Bovetti brengt recordaantal biologische chocoladesmaken in Nederland en België

Het populaire Franse biologische merk Bovetti lanceert 24 unieke chocoladesmaken in Nederland en België, waaronder gember, kaneel, Espelette pepers, Indiase thee en lavendel. De Franse chocolade onderscheidt zich van andere chocolade merken door dit ruime assortiment aan smaken en doordat er geen kunstmatige smaakversterkers en E-nummers worden gebruikt.
 
Importeur van Bovetti in de Benelux, Frank Tillemans: "De Nederlandse en Belgische consument kiest steeds bewuster voor eerlijk en puur eten. De chocolade ziet er prachtig uit en ik ken geen merk dat zo'n groot assortiment heeft. Het importeren van een dergelijk mooi product als Bovetti chocolade is dan ook een beleving op zich."

Over Bovetti

Valter Bovetti maakt sinds 1994 op ambachtelijke wijze chocolade. Vanuit de Franse Dordorgne in Terrasson exporteert Bovetti naar meer dan 35 landen over de hele wereld. Bovetti is medeoprichter van de organisatie 'Roca Cacao' en steunt daarmee 12 plantages zodat cacaoboeren in Sao Tomé (Afrika) meer financiële zekerheid, een betere cacaoplantage en daarmee een betere toekomst krijgen.